top of page

OVER JOANNE

Hé lieve lezer!

 

Ik ben Joanne, een enthousiaste 22 jarige met veel liefde voor mijn camera en mooie plaatjes. Ik kan het niet laten om van alles een foto te maken. Heerlijk om later op terug te kijken.

Ben ik in een fancy stadje, een prachtig natuurgebied of staar ik naar het ondergaande zonnetje, ik beeld me altijd in hoe perfect het zou zijn als er nu een lief stel voor mijn lens stond.

Fotograferen is dan ook 1 van de dingen die ik erg graag doe. Jullie verhaal vertellen aan de hand van mooie beelden. 

Ik raak geïnspireerd door de mensen en natuur om mij heen. Ook vind ik het fantastisch om nieuwe mensen te leren kennen en andere culturen te ontdekken. 

 

Ik ben een mensenmens en ik ben dol op mijn lieve familie en vrienden. Toch vind ik het soms ook heerlijk om op mezelf te zijn. Een stukje wandelen of lekker in alle rust een poos werken. 

Verder kan ik erg genieten van gezelligheid, een drankje met vrienden, mooie zonsondergangen, en een goed geplande agenda. Aan de ene kant ben ik een ontzettende controlfreak en perfectionist, maar aan de andere kant ben ik ook een warhoofd die overal dingen laat liggen of vergeet. Tja..

Reizen is iets wat ik ontzettend graag doe! Natuurlijk met de camera op zak!

Op 21 april 2021 ben ik zelf getrouwd. Ik mocht eens ervaren hoe het is om aan de andere kant van de camera te staan. We hebben een prachtige dag gehad met alle mensen die dichtbij ons staan. 

We wonen nu heerlijk in de prachtige binnenstad van Kampen. Altijd zo gezellig!

IMG_5047.JPG
IMG_4729.JPG

Voor nu, genoeg gekletst!

Ik ben ontzettend benieuwd naar wie jullie zijn en wat jullie verhaal is. 

Zie ik jullie binnenkort door mijn lens?

Lieve groet, Joanne

'Je weet de echte momenten op beeld te zetten en hebt oog voor iedereen en alle details!'

_HMF5625-2.JPG
bottom of page